Mestarien liigan finalisti Tottenham teki ensimmäisen hankintansa 517 päivään – superlupaus lainattiin samantien pois

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tottenham on tehnyt kesän ensimmäisen hankintansa, kun seura osti Aapo Halmeen seurakaveri Jack Clarken, 18, Englannin Mestaruussarjassa pelaavasta Leeds Unitedista. Hankinta on Tottenhamille ensimmäinen 517 päivään.

Tottenham eteni viime kaudella aina Mestarien liigan finaaliin saakka, jossa Liverpool oli kuitenkin parempi. Valioliigassa Spurs sijoittui neljänneksi. Mauricio Pochettinon joukkue ei todellakaan ole tuhlaillut siirtomarkkinoilla, mikä on ainakin osittain johtunut Tottenhamin uuden stadionin rakentamisesta. Toisaalta Tottenham-pomo Daniel Levy tunnetaan myös tarkasta taloudenhoidostaan.

Tottenhamin viimeinen hankinta on tammikuulta 2018, kun Lucas Moura siirtyi PSG:stä Lontooseen. Mouran jälkeen seuraava hankinta on nyt siis Jack Clarke, joka siirtyy heti lainasopimuksella takaisin Leedsiin. Siirtosumma ei julkaistu, mutta Sky Sportsin saamien tietojen mukaan siirtosumma pyörii noin 8,5 miljoonassa punnassa eli noin 10,7 miljoonassa eurossa.

Clarke teki Tottenhamin kanssa neljän vuoden sopimuksen. Clarke on lupaava laitahyökkääjä, joka pelasi viime kaudella Mestaruusarjaa Marcelo Bielsan alaisuudessa 22 ottelussa, joissa hän teki kaksi maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!