© Kuva:

New York Red Bulls – Columbus Crew: Maaleja suorasta striimistä

MLS
New York Red Bulls – Columbus Crew
Sunnuntai 28.07. klo 02:30

Ensi yönä MLS:ssä tapahtuu ja otetaanpa yksi nosto rapakon takaisista otteluista. Unibet TV välittää MLS:n ottelut suorina striimeinä, joten kesäyössä riittää jännitettävää. Itäisen konferenssin sarjaviitonen New York Red Bulls isännöi konferenssin pohjamudissa mönkivää Columbus Crewtä.

Red Bullsin playoff-juna on raiteillaan – joukkue on mukavalla paikalla konferenssissa. Tosin minkäänlaiseen herpaantumiseen ei ole varaa: joukkueella on vielä toistakymmentä runkosarjapeliä jäljellä. Red Bulls on ylöspäin tehokas, mutta puolustuksessa olisi hieman skarppaamisen varaa.

Columbus Crew on ollut todella paha pettymys ja alisuorittaja. Joukkue katkaisi pitkän voitottoman putken ottamalla Montrealista kotivoiton. Alkukaudella joukkue oli oikea underikone, mutta nyt tilanne on normalisoitunut. Joukkueen kokoonpano tulee elämään, sillä sairaustuvalla on useampia pelaajia. Maalivahti Zack Steffen lähti Eurooppaan ja vaikka asia oli etukäteen tiedossa, se oli joukkueelle kova isku.

Vetosuositus

Tässä ottelussa maaliodottama on korkea, sillä Red Bullsin otteluissa tapahtuu, eikä Columbuskaan enää ole mikään under-ruisku. Vetosuositukseen otamme epäilemättä overia: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,71. Kerroin kattaa kyllä riskin.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun New York Red Bulls – Columbus Crew ja kohteeseen veto Ottelussa yli 2.5 maalia. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 171 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi MLS:n ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

MLS:n lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.