© Kuva:

Nigeria – Etelä-Afrikka: jatkuvatko yllätykset?

Africa Cup of Nations
Nigeria – Etelä-Afrikka
Keskiviikko 10.07. klo 22:00

Afrikan mestaruusturnauksessa ollaan puolivälierissä. Nigerian piti valmistautua otteluun turnauksen suosikkia ja isäntää Egyptiä vastaan, mutta Etelä-Afrikka romutti isäntämaan mestaruushaaveet tylyllä tavalla edellisellä kierroksella. Kantaako Stuart Baxterin joukkueen kasvutarina myös Nigeriaa vastaan?

Nigeria otti edellisellä kierroksella komean taisteluvoiton Kamerunista. Vuoden 2017 mestari johti ottelua tauolla 2-1, mutta nigerialaiset tekivät nopeaan tahtiin kaksi maalia reilun tunnin kohdalla ja pitivät johtonsa loppuun asti. Nigerian tähti on kovassa nousussa, sillä kaksiin edellisiin kisoihin joukkue ei selviytynyt ollenkaan. Joukkue on ollut turnauksen avausottelussa kärsityn tappion jälkeen hyvässä lyönnissä.

Etelä-Afrikka selvisi vaivoin jatkoon ja siltä pohjalta Egyptin pudottaminen turnauksesta oli jättiyllätys. Joukkueen paketti on tiukka, mutta maalitehoissa se ei pärjää Nigerialle. Nigeriaa vastaan joukkueen olisi venyttävä jälleen kerran ja kaikella kunnioituksella uskon sen olevan vaikeaa.

Vetosuositus

Otan kantaa sen puolesta, että Etelä-Afrikan yllätykset loppuvat tälle kierrokselle ja Nigerian nimekäs joukkue on liian kova vastus. Vetosuositus on Nigeria voittaa ottelun kertoimella 2,05.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Nigeria – Etelä-Afrikka ja kohteeseen veto Nigeria voittaa ottelun. Jos Nigeria voittaa ottelun, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Etelä-Afrikka voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Afrikan mestaruusturnauksen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.