Örebro – Falkenbergs: isännät kotimenestystä parantamaan

Allsvenskan
Örebro – Falkenbergs
Lauantai 20.07. klo 17:00

Lauantaina länsinaapurista nostetaan peleihin mukaan Allsvenskanin alakerran kamppailu, jossa Örebro saa kylään sarjajumbo Falkenbergin. Sarjatauon jälkeen isännät ovat kuitanneet kolme peräkkäistä tappiota ja nyt olisi aika nostaa tasoa – tappiolla sarjan pohja alkaa olla jo tuskallisen lähellä. Tätä ottelua pääset jännittämään suorana striiminä Unibet TV:stä.

Örebro on siis tappioputkessa, mutta esitykset eivät ole olleet täysin tuomittavia ja vastuksetkin paremmasta päästä. Örebro on ottanut valtaosan pisteistään yllättäen vieraista – kotimenestys on ollut sangen vaatimatonta. Perustasoltaan joukkueen pitäisi olla riittävä sarjapaikan uusimiseen, mutta se vaatii huomattavaa terästäytymistä kotona.

Falkenbergia veikattiin ennen kautta sarjan pohjalle ja tällä hetkellä se myös löytyy sieltä. Falkenbergin murheenkryynejä ovat olleet kurjat vierasesitykset ja yleisesti ottaen sarjan vuotavin alakerta. Sarjassa on putoamiskandidaatteja useampiakin, mutta Falkenberg on kyllä ykköskandidaattini jatkamaan ensi kaudella taivalta Superettanissa.

Vetosuositus

Uskon, että Örebro parantaa kotisaldoaan ajan oloon ja tästä on hyvä aloittaa. Kertoimet kotivoittoon vaikuttavat riittäviltä, joten vetosuositus on Örebro voittaa ottelun kertoimella 2,23.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Örebro – Falkenbergs ja kohteeseen veto ”Örebro voittaa ottelun”. Jos Örebro voittaa ottelun, saat 223 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Falkenbergs voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Allsvenskanin otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.