© Kuva:

Red Star Belgrade – HJK: Suora lähetys Belgradin tulimerestä

Mestarien Liiga
Red Star Belgrade – HJK
Keskiviikko 24.07. klo 21:45

HJK ajautuu Mestarien Liigan karsintakierroksilla tunnelmasta toiseen. HB Tórshavnin pohjoisen eksotiikan jälkeen HJK matkustaa Belgradiin, jossa legendaarisella Rajko Mitic Stadionilla Klubin vastaanottaa paikallinen Red Star ja maailman kuumimpiin kuuluva kymmenien tuhansien vahvuinen kotiyleisö. Edessä on unohtumaton vierasreissu, jonka jälkeen kotimaan vieraspelit tuntuvat untuvassa kellimiseltä. Unibet TV on mukana meiningissä suoralla striimillä!

Red Starin kotipaineen sai tuntea viime kaudella mm. koko Mestarien Liigan voittanut Liverpool, joka poistui Belgradista tappio niskassaan. Tuolloin Poolin kaatoi maaleillaan kärkimies Milan Pavkov, joka lienee avauksessa myös Klubia vastaan. Red Starin tulivoima ja materiaalietu ovat julmia – lisäksi kotikannatus on sitä luokkaa, että stadionilta ei niin vain viedä mitään mukaan. Red Starilla on myös menestyksekäs historia Euroopassa, sillä joukkue voitti Euroopan Cupin vuonna 1991. Serbian sarja alkoi viime viikonloppuna ja sen Red Star avasi voitolla. Ensimmäisellä UCL karsintakierroksella piskuinen Suduva piti serbialaisia yllättävän tiukoilla.

HJK:n kausi ei ole ollut kovinkaan ruusuinen. Peli on takkuillut, valmentaja on vaihtunut ja joukkue suorastaan huutaa lisävahvistuksia. Viikonloppuna Veikkausliigassa tasattiin pisteet Ilveksen kanssa ja mestaruuden uusiminen vaatisi otteiden huomattavaa paranemista. Hyvän kotiottelun ansiosta Klubi selvisi Mestarien Liigan toiselle karsintakierrokselle ja tästä tie vie joko seuraavalle kierrokselle tai tappion tullessa Eurooppa-Liigan kolmannelle karsintakierrokselle. Keskiviikkona edessä on kauden ehdottomasti suurin haaste.

Vetosuositus

Kaikki kunnia Klubille, mutta nyt joukkue joutuu todella kovaan paikkaan. Otetaan vetosuosituksena Kotijoukkue voittaa päästämättä maaliakaan kertoimella 1,65. Toivotaan, että Klubi saa säälliset lähtökohdat kotona pelattavaan toiseen osaotteluun.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Red Star Belgrade – HJK ja kohteeseen veto Kotijoukkue voittaa ottelun päästämättä maaliakaan. Jos Red Star Belgrade voittaa ottelun ja pitää nollat, saat 165 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos tämä ei toteudu, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi valikoituja Mestarien Liigan otteluja, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.