Romanialaislegenda kertoi hauskan muiston Zlatan Ibrahimovicista – Zlatan herätti hänet nähtyään painajaista Cristiano Ronaldosta

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Romanian yksi kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista, Adrian Mutu, julkaisi maanantaina Instagramissa kuvan hänestä ja Zlatan Ibrahimovicista Juventuksen paidassa. Kuvatekstissä mies kertoi hauskan tarinan ruotsalaistähdestä.

Ibrahimovic ja Mutu pelasivat yhdessä Juventuksessa kaudella 2005-06. Mutu kertoi, että he olivat Ibrahimovicin kanssa pelireissuilla usein kämppiksiä. Eräänä yönä Ibrahimovic herätti Mutun nähtyään painajaista.

– Ibra sanoi minulle: ”Adri, herää! Näin painajaista, jossa (Cristiano) Ronaldo oli parempi kuin minä!

– Hän meni takaisin nukkumaan vasta, kun sanoin hänelle: ”Ei, Zlatan, ei! Olet maailman paras pelaaja. Rauhoitu ja mene takaisin nukkumaan, Mutu kertoi kuvatekstissä.

Tuohon aikaan Ronaldo pelasi Manchester Unitedissa ja oli noussut maailman huipulle Sir Alex Fergusonin alaisuudessa. Ensimmäisen kerran Ronaldo voitti Ballon d’Orin vuonna 2008, jolloin hänet valittiin myös Fifan vuoden pelaajaksi.

Mutu muistetaan myös Chelsean paidasta kaudelta 2003-04. Mutu joutui maksamaan Chelsealle peräti 17 miljoonan euron korvaukset kokaiinikärynsä aiheuttamista vahingoista ja sopimusrikosta. Mutu jäi syyskuussa 2004 kiinni kokaiinin käytöstä, ja Chelsea antoi hänelle potkut. Lisäksi Mutu kärsi seitsemän kuukauden pelikiellon.

Myöhemmin urallaan Mutu jäi vuonna 2010 kiinni sibutramiinin käytöstä, jonka takia hän joutui yhdeksän kuukauden pelikieltoon. Mutu lopetti pelaajauransa vuonna 2016.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!