RoPS – FC Inter: Isäntien maalihanat kuivana

Veikkausliiga
RoPS – FC Inter
Sunnuntai 28.07. klo 17:00

Sunnuntaina Veikkausliigaa potkitaan myös napapiirillä, missä europelien loputtua normaaliin päiväjärjestykseen palanneet RoPS ja FC Inter ottavat mittaa toisistaan. RoPS yrittää pitää etäisyyttä sarjan häntäjoukkueisiin, kun taas Interin päätavoitteena on pitää sarjakärki Ilves säällisen etäisyyden päässä.

RoPSin murheenkryyninä on ollut heikko hyökkäysvoima – Pasi Tuutin silmäterä on sarjan vähiten maaleja aikaansaanut joukkue. Maalintekosektorille pääsy tuottaa ylitsepääsemättömiä vaikeuksia, eikä HIFK-tappiossa ollut edes onni mukana. RoPS ei ole koko kautena vakuuttanut ja syksystä voi tulla vielä pitkä. Kaikeksi onneksi RoPSin eurotaival oli lyhyt, joten nyt kaikki voimat voidaan keskittää Veikkausliigaan.

FC Inter otti komean voiton Hongasta, eikä antanut eurorasituksen häiritä. Voiton kapellimestari oli jälleen Filip Valencic, joka oli tavalla tai toisella mukana kaikissa turkulaisten osumissa. Turkulaiset voivat vain toivoa, ettei slovenialaishyökkääjän tie vie muualle jo tämän siirtoikkunan puitteissa. Turkulaisilla olisi makea paikka ottaa täydet kolme pistettä, kun lauantaina Honka ja HJK luovuttivat pisteitä.

Vetosuositus

Tässä ottelussa on pakko olla Interin bandwagonissa, sillä enteitä RoPSin otteiden paranemisesta ei ole. Vetosuositukseen otetaan Interin maalimäärä, koska joukkueen tulivoima on edelleen hyvä. Vetosuositus on Maaleja yhteensä – vierasjoukkue yli 1.5 kertoimella 2,08. Vähintään kahdella vierasmaalilla päästään siis kiehauttamaan sumpit voitetun vedon juhlistamiseksi.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun RoPS – FC Inter ja kohteeseen veto ”Maaleja yhteensä – vierasjoukkue yli 1.5”. Jos Inter tekee vähintään kaksi maalia, saat 208 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Inter tekee korkeintaan yhden maalin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.