Siirtyykö Lille-taituri Liverpooliin? – seurapresidentti: ”Ovat puhuneet pelaajan kanssa”

© Kuva: Getty Images

Lille ihastutti viime kaudella Ranskassa. Edellisellä kaudella putoamista vastaan taistellut Lille pelasi loistavan kauden ja sijoittui Ligue 1:sessä toiseksi 75 pisteellään.

Useampi huippuyksilö nousi esiin viime kaudella Lillessä, mutta Nicolas Pépé on vienyt luonnollisesti kaikki otsikot itselleen. Norsunluurannikkolaiskärki viimeisteli 22 sarjamaalia. Vain PSG:n Kylian Mbappé teki Ligue 1:sessä Pépéä enemmän maaleja.

Pépé on yhdistetty siirtohuhuissa muun muassa Atléticoon. Tuorein Pépéstä kiinnostunut seura on Lillen seurapresidentin Gérard Lopezin mukaan englantilainen Liverpool.

– Tiedän, että he ovat puhuneet pelaajan kanssa, mutta he eivät ole neuvotelleet kanssamme. Liverpoolilla on jo valmiiksi laadukkaita pelaajia niillä pelipaikoilla ja kenties siellä on sellaisia pelaajia, jotka saattavat lähteä. En ole keskittynyt Liverpooliin, mutta pitää paikkansa, että joitain neuvotteluita on käyty agenttien kanssa, Lopez kertoi RMC:n haastattelussa.

Pépé on parhaillaan Norsunluurannikon mukana Afrikan mestaruusturnauksessa. Päätös mahdollisesta siirrosta tehdään turnauksen jälkeen.

– Saimme kaksi tarjousta ennen turnauksen alkua. Katsomme, mitä tapahtuu turnauksen jälkeen. Meillä oli kaksi tarjousta ja minun tehtäväni oli selvittää, olisimmeko voineet tehdä jotain ennen turnauksen alkua. Agentit, joiden kanssa meillä on hyvät välit, ovat pyytäneet meiltä hieman lisää aikaa katsoakseen muita vaihtoehtoja. Emme me ole ainoita, jotka keskustelevat, sillä myös pelaajalla on luonnollisesti oikeus kertoa, mihin haluaa siirtyä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.