Siniša Mihajlović piti eilen lehdistötilaisuuden Bolognassa. Muutamaa tuntia aiemmin Corriere dello Sport uutisoi siitä, miten Mihajlovićilla on todettu leukemia.

Mihajlović vahvisti uutisen todeksi. Serbialaisluotsi kertoi jatkavansa Bolognan päävalmentajana leukemiahoidoista huolimatta.

– Pyysin lehdistötilaisuutta sitä varten, että pääsen itse kertomaan ensimmäisenä uutiset joukkueelle ja teille. Ikävä kyllä se ei kuitenkaan tapahtunut, sillä eräs lehti ei kunnioittanut toivettani myydäkseen parisataa lehteä enemmän. He tuhosivat pitkäaikaisen ystävyyden, luotsi totesi.

– Vaikeinta oli yrittää salata tätä vaimoltani. Kerroin hänelle, että minulla oli kuumetta. Hän ei kuitenkaan uskonut sitä, koska hän tietää, etten jättäisi menemättä harjoituskaudelle kuumeen vuoksi. Vaimoni yritti uskoa sitä. Lopulta menin toiseen testiin, ja se paljasti leukemian, josta minulle kerrottiin aiemmin.

– Toivon, että kaikki menevät tarkastuttamaan itsensä ja ymmärtää sen, että tämä voi tapahtua kenelle tahansa. Minä olin täysin terve ihminen jokaisella osa-alueella ja nyt sairastan aggressiivista leukemiaa.