Veikkausliiga
SJK – FC Inter
Maanantai 01.07. klo 18:30

Heinäkuun alkajaisiksi Veikkausliigaa pelataan Seinäjoella – puolentoista kuukauden tauon jälkeen. Veikkausliigan sarjaohjelma on siinä mielessä omituinen, että tämänmittainen tauko kotiotteluissa on ylipäätään mahdollinen. Sarjaohjelmaan kaivattaisiin jämäkkyyttä – myös siinä mielessä, että joukkueet olisivat pelanneet edes suunnilleen saman määrän otteluita. Tällä hetkellä sarjataulukkoa on hieman vaikea tulkita.

SJK ei pelannut juhannuksen jälkeisellä viikolla ollenkaan, joten joukkue on voinut keskittyä harjoitteluun. Edellisessä ottelussa tuli 1-0 vierastappio HIFKille. Paussin aikana sairaustupaa on saatu tyhjennettyä. Keskikentällä on kuitenkin ikävää vajausta, sillä Moshtag Yaghoubi ja Jude Arthur ovat pelikiellossa korttitilin täyttymisten takia. SJK on pelannut tiukkoja, vähämaalisia pelejä ja Interiä vastaan ainakin puolustuksen on syytä olla kunnossa.

FC Interin viimeistely ei ollut viime kotiottelussa kunnossa ja sarjan alakerrassa räpiköivä VPS vei tärkeän pisteen Turusta mukaansa. Interin hyökkäystä ei ole turhaan kehuttu koko kauden ajan ja Filip Valencicin johdolla joukkue on tehnytkin eniten maaleja Veikkausliigassa. Maanantain ottelu on Interille erityisen tärkeä, sillä pisteitä tarvitaan, jottei sarjakärki pääse karkaamaan turkulaisilta. Interin pelaajatilanne on lähes optimaalinen maanantain ottelussa.

Vetosuositus

Varsinkin keskikentän poissaolojen jälkeen luokkaero kääntyy vieraitten hyväksi. FC Interiä on pidettävä suosikkina maanantain pelissä ja vetosuositus lähtee vieraitten suuntaan: FC Inter voittaa ottelun kertoimella 2,60. Myös tasoituksellista vetomuotoa kannattaa harkita tähän saumaan.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun SJK – FC Inter ja kohteeseen veto ”FC Inter voittaa ottelun”. Jos RoPS voittaa ottelun, saat 260 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai KPV voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]