HIFK isännöi tänään, torstaina, kello 18.30 alkavassa Stadin derbyssä HJK:ta. Joukkueiden avauskokoonpanot otteluun ovat julkaistu.

HIFK saa kokoonpanoonsa takaisin Jakob Dunsbyn, joka oli Norjan alle 19-vuotiaiden mukana EM-turnauksessa. Lisäksi pienistä vammoista kärsinyt Arnold Origi tekee paluun avaukseen. Sen sijaan loukkaantumisesta kärsinyt Jukka Halme ei ehtinyt pelikuntoon derbyyn.

Hyvin vähäiselle vastuulle HIFK:ssa jäänyt Njazi Kuqi aloittaa jälleen vaihtopenkiltä.

Katso HIFK:n avauskokoonpano alta. Jos et näe, voit katsoa sen tästä.

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
Tänään avauskokoonpanossa olevat Hassan Sesay sekä Jani Bäckman valittiin Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen. HIFK onnittelee! Ja tässä vielä derbyn avauskokoonpano:

HJK:n avauskokoonpanossa ei tällä kertaa nähdä maaleitta yhä olevaa Eetu Vertaista. Vertaisen kausi on ollut haastava. Paikkoja on nuorella hyökkääjällä riittänyt, mutta pallo ei ole millään löytänyt tietään verkon perukoille. Vertainen on kuitenkin HIFK:ta vastaan vaihtopenkillä mukana.

Avauksessa sen sijaan aloittaa hiljattain jatkosopimuksen tehnyt Santeri Väänänen. Vasta 17-vuotias keskikenttäpelaaja on jatkosopimuksensa jälkeen saanut mukavasti vastuuta HJK:n keskikentällä. Harmeet Singh sekä Ivan Tarasov ovat yhä sivussa HJK:n kokoonpanosta.

HJK:n avauskokoonpanon näet alta:

Maalissa: #88 Rudakov Maksim
Puolustus: #17 Alho Nikolai, #8 Rafinha, #32 Obilor Faith Friday, #5 O’shaughnessy Daniel
Keskikenttä: #50 Väänänen Santeri, #14 Dahlström Sebastian, #22 Kairinen Kaan
Hyökkäys: #77 Mensah Evans, #9 Riski Riku, #24 Lappalainen Lassi