Ykkönen
TPS – AC Oulu
Lauantai 13.07. klo 17:00

Lauantaina Ykkösen täydeltä kierrokselta nostetaan esiin TPS:n ja AC Oulun välinen ottelu Turun Veritaksella. TPS on tällä hetkellä sarjassa toisena eli nousukarsijan paikalla. AC Oulun kausi taas on ollut suuriin odotuksiin nähden todella alakuloinen ja joukkueen pitäisi alkaa pikaisesti suorittamaan resurssiensa mukaan. Tämä ottelu tulee näyttämään suuntaa molempien joukkueiden jatkolle.

TPS:n kausi on tuloksellisesti ollut sangen hyvä, mutta aivan varauksetonta hyväksyntää se ei ole esityksensä puolesta ansainnut. Joukkue liitää kolmen ottelun voittoputkessa – tosin vastukset eivät ole olleet sarjan kärkipäästä. Tätä ennen joukkue otti kaksi yllättävää tappiota. Siirtoikkunan auettua turkulaiset hankkivat toppariosastolle nuoren Valtteri Vesiahon HJK:sta. Samalla ovenavauksella Jessy Lando laitettiin tietä pitkin.

AC Oulun kausi on ollut massiivinen pettymys. Edes valmentajanvaihto ei ole aukaissut joukkueen lukkoa ja nyt olisi viimeiset hetket ruveta suorittamaan omalla tasollaan. Varsinkin Oulun voitoton kotikipsi on todella hämmentävä tilastofakta – seitsemän kotiottelun jälkeen voittosaldo Raatilla on edelleen avaamatta. Joukkueella on kuitenkin luokkaa, eikä se tule tähän otteluun etukäteen lyötynä.

Vetosuositus

TPS on kotonaan luonnollisesti suosikki, mutta odotan edelleen AC Oululta tasonnostoa. En saa Tepsille viittäkymmentä prosenttia rikki tähän ja vetosuositus on AC Oulua tasoituksella: Aasialainen tasoitus, AC Oulu +0.5 kertoimella 1,98.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun TPS – AC Oulu ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, AC Oulu +0.5”. Jos ottelu päättyy tasan tai AC Oulu voittaa, saat 198 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos TPS voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]