Ykkönen
TPS – Haka
Lauantai 20.07. klo 17:00

Ykkösen kärkiottelu pelataan lauantaina Turussa, jonne TPS:n vieraaksi saapuu sarjakärki Haka. Neljäntoista kierroksen jälkeen Hakalla on selkeä johto sarjassa ja TPS on yhtä selvänä kakkosena. Molemmat joukkueet haluavat tästä ottelusta pisteitä asemiensa säilyttämiseksi. Ottelun tärkeys saattaa hyvinkin vaikuttaa pelin kuvaan.

TPS on kerännyt mukavasti pisteitä, mutta alkukaudesta se sai niitä jopa liikaa varsinaisiin esityksiin nähden. Viime otteluissa TPS on parantanut selvästi otteitaan ja tällä hetkellä se plaanaa neljän ottelun voittoputkessa. Tommi Pikkaraisen joukot pääsisivät voitolla jo lähes iskuetäisyydelle Hakaan nähden. TPS:lle tuo buustia tähän otteluun keskikenttämies Matej Hradeckyn paluu kokoonpanoon.

Hakalla on takanaan peräti kuuden ottelun voittoputki ja se ei ole vielä kokenut tappiota sarjassa. Toukokuussa Haka haki TPS:ltä pisteet numeroin 0-1. Haka on ollut selkeästi kauden paras joukkue Ykkösessä ja tämä ottelu näyttää suuntaa, karkaako joukkue omille teilleen ja varmistaisi nousun hyvissä ajoin. Hakan terveystilanne on hyvä, ainoastaan pari pitkäaikaispotilasta on otilla.

Vetosuositus

Ottelun lähtökohta on hyvin tasainen. Lisäksi ottelu on niin tärkeä, että molemmat joukkueet lähtevät todennäköisesti pelaamaan hyvin tarkkaa peliä. Niinpä vähämaalisuus on tässä ottelussa päällimmäisenä mielessä, kun vetoja pähkitään. Undereissa on sen verran ilmaa, että otetaan vetosuosituksena Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,81.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun TPS – Haka ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 181 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]