Rovaniemen Palloseura on hankkinut Espanjan Segunda Divisiónissa ja Segunda B:ssä lähes koko uransa pelanneen Jagoba Beobiden riveihinsä.

Beobide aloitti pelaajauransa Real Sociedadin B-joukkueessa, siirtyen Real Uniónin ja Córdoban kautta Deportivo Alavésiin, missä hän pelasi peräti neljän kauden ajan.

RoPS on Beobiden ensimmäinen seura hänen kotimaansa ulkopuolelta, mutta hänen entinen joukkuetoverinsa Alavesista, Sergio Llamas, edustaa RoPSia tällä hetkellä.

RoPS:n odotukset 32-vuotiaalta puolustavalta keskikenttäpelaajalta ovat suuret.

– Kun pelaajalla on tällainen CV, odotamme tietenkin, että hän tuo meidän tekemiseen uusia variaatioita, RoPS:n päävalmentaja Pasi Tuutti kertoo seuran virallisilla nettisivuilla.

– Kaikki näkemämme puoltaa sitä, että saamme tänne erittäin laadukkaan ja kykenevän pelaajan. Tärkein elementti on kuitenkin johtajuus, se että hän on valmis laittamaan itsensä likoon ja sitoutuu meidän tavoitteisiin.

Rovaniemen Palloseuran seuraava ottelu on sunnuntaina Tampereen Ilvestä vastaan. RoPS:n tuore keskikenttämies on jo silloin joukkueen käytettävissä.