Yksi Ajaxin huippukauden onnistujista tyrmäsi siirtohuhut: ”Tulevaisuuteni on siellä”

© Kuva: Getty Images

AFC Ajaxin kausi 2018-19 oli monella tavalla ikimuistoinen. Joukkue onnistui raivaamaan tiensä Mestarien liigassa välieriin asti ja kotimaassaan se juhli tuplaa sarjamestaruuden ja cup-voiton seurauksena.

Useat ovat pelänneet, että joukkueen nuoret huippupelaajat tulevat lähtemään seurasta huippukauden seurauksena Barcelonaan siirtyneen Frenkie de Jongin tavoin. Yksi huhuissa esiintyneistä pelaajista on ollut Brasilian maajoukkueen mukana Copa Américan voittoa juhlinut David Neres, jota on viety muun muassa Manchester Unitediin, Evertoniin ja Atlético Madridiin.

22-vuotias Neres kuitenkin laittoi pisteen näille huhuille, sillä hän sanoi Copa Américan loppuottelun jälkeen, että hän tulee jäämään Ajaxiin.

– Otan oluen nyt, koska minulla on syytä juhlia. Ajaxiin minun tulee palata 28. heinäkuuta. Tulevaisuuteni on Ajaxissa, Neres sanoi Algemeen Dagbladille.

– Nyt on aika juhlia. Meillä oli hyvät juhlat pukuhuoneessa. Tanssimme ja sen jälkeen oli aika nähdä perheitämme.