Englannin Mestaruussarjan Derbyssä valmistaudutaan valmentaja Frank Lampardin lähtöön. Vahvasti Chelsea-paluuseen linkitetyn pelaajalegendan Pässien komennossa saattaa kuitenkin korvata toinen kentän puolelta takavuosina hyvin tuttu hahmo.

Hollannin oranssipaidoista muistettu Phillip Cocu on valmentajaurallaan toiminut jo Fernerbahchen ja PSV Eindhovenin käskijänä. Derbyn omistaja Mel Morris on Sky Sportsin mukaan taivuttelemassa tätä seuransa palvelukseen.

Tätä nykyä 48-vuotias ex-keskikenttämies pelasi urallaan täydet 100 A-maaottelua, ja teki niissä myös tasaluvun maaleja; 10. Liigamestaruuksia hän on pelaana juhlinut niin Barcelonan kuin PSV:n kanssa.

Cocua ilmeisesti kuitenkin arveluttaa Derbyn pelaajatilanne; sen viime kauden avaintekijöistä Harry Wilson, Mason Mount ja Fikayo Tomori olivat kaikki seurassa lainasopimuksilla, ja ovat nyt palanneet omien joukkueittensa mukaan.

Asiat liikkuvat sumujen saarilla juuri nyt nopeasti. Mikäli Derby saa vakuutettua Cocun palvelukseensa, se ei voi kiinnittää tätä virallisesti, ennen Lampardin lähdön lopullista varmistumista. Joukkue suuntaa torstaina Floridaan, ja pyrkii edelleen nimeämään uuden luotsinsa ennen kyseistä reissua.