Ystävyysottelu liian totisessa hengessä – romanialaisseura jätti pelin suutuspäissään kesken ja lähti kotiin!

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Englannin Ykkösliigan Charltonin kauden ensimmäinen harjoituspeli oli varsin erikoinen. Ottelun romanialaisseura Gaz Metan Mediasia vastaan piti alun perin kestää 70 minuuttia, mutta loppujen lopuksi jalkapalloa pelattiin 49 minuutin verran.

Ottelu keskeytyi Charltonin saatua rangaistuspotkun. Englantilaiset johtivat peliä 1−0, kun tuomari Raul Mateo vihelsi pallon pilkulle. Mediasin pelaajat Valentin Cretu ja Marius Constantin kävivät tuomiosta kiivastuneina käsiksi tuomariin, ja Mateo näytti molemmille punaista korttia.

Ystävyysottelun henkeä kamppailussa ei siis ollut. Romanialaisseuran päävalmentaja Edward Iordanescu kiivastui tuomarin ratkaisusta niin paljon, että päätti joukkueineen jättää pelin kesken ja lähteä kotiin.

Charltonia yllättävä käänne ei kuitenkaan liikaa haitannut. Luke Taylor ampui rangaistuspotkun vastustajan poissaolosta huolimatta. Maalissa tosin oli joukkueen oma maalivahti.

 

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!