La Liga
Alaves – Levante
Sunnuntai 18.08. klo 18:00

Sunnuntainakin tahkotaan La Liigaa ja otetaanpa nosto sarjan alemmista kerrostumista. Alaves suli viime kaudella sarjan loppuvaiheessa pois europaikoilta – se oli loppujen lopuksi lähellä saavutusta, johon kukaan ei alun perin uskonut. Levante taas onnistui säilyttämään sarjapaikkansa – tavoite, joka on sille sopiva tälläkin kaudella. TV on mukana tämänkin ottelun pyörteissä.

Alavesilla on nyt kentän laidalla Asier Garitano, joka todennäköisesti tekee joukkueesta oman näköisensä. Baskit hankkivat Valioliigasta tulivoimaa, kun Lucas Pérez ja Joselu liittyivät muonavahvuuteen. Joukkue näyttää melko solidilta ja uskon sen uusivan tälläkin kaudella sarjapaikkansa vaivoitta. Ennen kaikkea pidän Garitanon suojatteja vahvempana kuin tämäniltaiset vieraansa.

Levante tuli tutuksi viime vuonna runsasmaalisista otteluistaan. Etenkin alaspäin joukkue oli sarjan heikoimpia, mutta tehoja löytyi sen verran, että sarjasopimus saatiin uusittua. Paco Lopéz on pelirohkea valmentaja, joka vannoo kovan prässin ja hyökkäyspelin nimeen – joukkueen voisi sunnuntainakin kuvitella tekevän nopeita hyökkäyksiä Alavesin selustaan. Luulen, että taktiikan seurauksena myös Alaves saa paikkoja.

Vetosuositus

Minun papereissani Alaves on joukkueista piirun verran laadukkaampi ja lähden kotivoitosta liikkeelle. Vetosuositukseni on Alaves voittaa ottelun kertoimella 2,45. Myöskään yli 2,5 maalia ei olisi tämänhetkisillä kertoimilla hullumpi valinta.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Alaves – Levante ja kohteeseen veto ”Alaves voittaa ottelun”. Jos Alaves voittaa, saat 245 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Levante voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi La Ligan otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n, Championshipin ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.