© Kuva: Getty Images

Arsenal – Tottenham: Kuuma Pohjois-Lontoon derby

Valioliiga
Arsenal – Tottenham
Sunnuntai 01.09. klo 18:30

Arsenalin ja Tottenhamin välinen Pohjois-Lontoon derby on eräs englantilaisen jalkapallon kiihkeimpiä ja ikonisimpia paikallistaistoja. Joukkueiden välinen erityinen suhde alkoi jo yli 100 vuotta sitten, kun Arsenal siirsi kotistadioninsa Pohjois-Lontooseen. Joukkueiden välinen kilpailu ja fanien vihanpito on jatkunut näihin päiviin saakka, eikä loppua näy. Viime vuosikymmeninä on ollut vain yksi kausi (1977-78), jolloin joukkueet eivät ole pelanneet samassa divisioonassa.

Arsenalin kauden alku on ollut kelvollinen, mutta jos jostain Unai Emeryn joukkiota voi moittia, sen puolustus ei ole näyttänyt ollenkaan varmalta. Tämä on suoraa jatkumoa viime kaudelta, eikä tässä asiassa yksi David Luiz tee kesää. Ylöspäin Arsenal on sen sijaan hyvin tulivoimainen ja Alexandre Lacazette saa mainiota tukea Nicolas Pépéltä ja Pierre-Emerick Aubameyangilta. Arsenalilta puuttuvat tästä ottelusta varmasti Héctor Bellerin ja Kieran Tierney.

Tottenhamin kausi on alkanut hieman nihkeästi ja pohjakosketuksena koettiin kotitappio Newcastlelle viime viikonloppuna. Tämä aiheuttaa painetta Mauricio Pocchettinolle ja derbyssä halutaan varmasti näyttää hyvältä. Tällä kertaa Christian Eriksenin voisi odottaa pelaavan avauksessa. Poissaoloja Spursilla riittää, etenkin puolustuksessa on vajausta, kun Juan Foyth, Kyle Walker-Peters, Ryan Sessegnon ja todennäköisesti myös Eric Dier puuttuvat. Lisäksi kesällä hankittu Tanguy Ndombele puuttuu muonavahvuudesta.

Lyö vetoa otteluun:

Voin olla jalkapalloromantikko tai suorastaan höppänä, mutta uskon että tästä ottelusta tulee todella tapahtumarikas. Näyttämisen halu, joukkueiden välinen rivalry ja repaleiset puolustukset antaisivat ymmärtää, että tässä ottelussa sattuu ja tapahtuu. Vetosuositukseni on korskea Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,50.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.