© Kuva: Getty Images

Athletic Bilbao – Barcelona: Uusi kausi ryminällä käyntiin

La Liga
Athletic Bilbao – Barcelona
Perjantai 16.08. klo 22:00

Suurista sarjoista myös La Liga alkaa perjantaina. Europeleistä niukasti rannalle jäänyt Athletic Bilbao isännöi hallitsevaa mestaria Barcelonaa San Memes Barrialla. Bilbao ei ole helpoin mahdollinen paikka aloittaa sarjaa, sillä viime kaudella Barcelona jäi vastaavassa ottelussa 0-0 tasapeliin. Vieraat tulevat uuteen kauteen pelottavan kovalla miehistöllä. Unibet TV on mukana kauden avauksessa suoralla striimillä!

Athletic pelasi viime kaudella erittäin kaksijakoisesti. Meno oli todella surkeaa, kunnes Gaizka Garitano sai joukkueen rivit suoriksi ja lopulta myös Euroopan ovet olivat avautua joukkueelle. Joukkue ei riehunut siirtomarkkinoilla, mutta ylöspäin korvaamattomat Iñaki Williams ja Raúl Garcia jatkavat Athleticissa. Garitano tulee todennäköisesti otteluun puolustuksen kautta ja riskejä vältellen.

Barcelona on vaihteeksi vahvistanut joukkuettaan kesän aikana. Mukaan hyppäsivät Antoine Griezmann ja Frenkie de Jong. Vastaavasti halvempia miehiä siirtyi muihin ympyröihin. Lionel Messi puuttuu kauden avauksesta vamman takia, mutta rehellisesti sanottuna en tiedä, tarvitseeko Barcelonan laadulla ja leveydellä olla asiasta kovinkaan huolissaan. Jos Ernesto Valverde onnistuu kentän laidalla tehtävässään, joukkue on kivikova kaikilla rintamilla.

Vetosuositus

Odotan Barcelonan olevan valmis uuteen kauteen ja dominoivan La Ligaa entistä totaalisemmin. Bilbao on kuitenkin kova kotijoukkue, eikä Barcelonan kerroin riitä odotusarvoltaan aivan positiiviseksi. Avain löytyy vähämaalisuudesta. Bilbao lähtee varmistelevalla taktiikalla ja maaliluvut voivat hyvinkin pysyä maltillisina. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,12.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Athletic Bilbao – Barcelona ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kaksi maalia, saat 212 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi La Ligan otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n, Championshipin ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.