La Liga
Athletic Bilbao – Real Sociedad
Perjantai 30.08. klo 23:00

Perjantai-iltana Baskimaassa tärähtää, kun alueen paikallisderbyssä kohtaavat Athletic Club Bilbao ja Real Sociedad. Näissä otteluissa on yleensä meininkiä, sillä naapurille ei kukaan halua hävitä. Molemmat joukkueet ovat kahden kierroksen jälkeen vielä tappioitta, joten vastakkain asettuu kaksi hyvällä itseluottamuksella ryyditettyä kokoonpanoa.

Athletic Bilbao onnistui kotonaan kaatamaan itsensä Barcelonan. Seuraavalla kierroksella Gaizka Garitanon suojatit hakivat tasapelipisteen Getafelta. Ensimmäisellä kympillä molemmat osuivat kerran ja loppuaika pelattiin varman päälle. Athletic on kotivahva joukkue – joskin täytyy muistaa, että tässä derbyssä eivät aivan tavanomaiset lainalaisuudet välttämättä päde. Oscar De Marcos ja Gorka Guruzeta puuttuvat muonavahvuudesta loukkaantumisten vuoksi.

Real Sociedad otti Mallorcasta kauden avausvoiton ansaitusti. Imanol Alguacilin suojatit ovat viimeisin joukkue, joka Athleticilta on onnistunut täydet pisteet San Mamesilta hakemaan. Perusluokaltaan joukkue ei ole ainakaan isäntiä heikompi. Joukkueen hyökkäyskalusto on laadukas ja sillä on eväitä murtaa isäntien puolustus, vaikka helppoa se ei näytä tällä kaudella olevankaan.

Lyö vetoa otteluun:

Pidän isäntiä tähän otteluun pikkusuosikkina ja vierasmenestystä hieman todennäköisempänä, kuin vetomarkkinoilla tunnutaan ajattelevan. Otan vedon sen puolesta, että Real Sociedad hakee Bilbaosta vähintään pisteen: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Real Sociedad +0.5 kertoimella 1,71.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO