Cardiff ja Nantes eivät ole päässeet sopuun siitä, miten seurat ratkaisevat kiistansa menehtyneen Emiliano Salan siirtokorvauksesta. Sala oli siirtymässä Cardiffiin, mutta kuoli lentokoneturmassa ennen saapumistaan Walesiin.

Nantes oli myymässä edesmennyttä argentiinalaispelaajaa britteinsaarille 15 miljoonan punnan eli noin 16,5 miljoonan euron summalla. Cardiff ei ole suostunut maksamaan siirtokorvausta.

Cardiffin mukaan Salan siirto ei ollut vielä varma, mutta Nantes väittää, että kaikki nimet olivat jo papereissa ja kauppa olisi ollut siten valmis.

BBC kirjoittaa, että Kansainvälinen jalkapalloliitto on puuttunut asiaan. Fifa on asettanut seuroille määräajaksi syyskuun 5. päivän. Jos seurat eivät löydä ratkaisua kiistaansa, ryhtyy Fifa toistaiseksi määrittelemättömiin jatkotoimenpiteisiin.