© Kuva: Getty Images

Bournemouth – Sheffield Utd: Nousijajoukkueen tulikaste

Valioliiga
Bournemouth – Sheffield Utd
Lauantai 10.08. klo 17:00

Lauantaina Valioliiga käynnistyy toden teolla ja erityisen mielenkiintoista on nähdä, miten nousijajoukkueet ovat kesän aikana rakentuneet ja millaisilla aseilla ne pyrkivät säilyttämään paikkansa auringossa. Vihjeottelussa vastakkain ovat vaikean kevään pelannut Bournemouth ja nousijajoukkue Sheffield United.

Bournemouth aloitti viime kauden todella mallikkaasti, mutta kevättä kohden stetson lerpahti pahemman kerran. Pääsyynä tähän olivat joukkueen lukuisat loukkaantumiset. Joukkue on pysynyt mukavasti kasassa siirtomarkkinoiden melskeessä ja tehnyt viisaita täsmähankintoja, joten sen voisi olettaa olevan heti melko valmis. Eddie Howen miehistö on pelannut harjoitusotteluita kovia porukoita vastaan. Tämän kauden päätavoite lienee puolustuksen tiivistäminen.

Sheffield United ei materiaalinsa puolesta ole säilymässä Valioliigassa, mutta Chris Wilderin taktinen osaaminen ja joukkueen yhtenäisyys voivat viedä sen liitoon. Joukkue puolustaa tiukasti, eikä varmasti hätkähdä pienistä. Silti Bladesin meiningistä tulee mieleen, että nyt ollaan lähdössä mopedilla moottoritielle. Aika näyttää, joudunko syömään sanani kauden aikana.

Vetosuositus

Bournemouth on minun pahveissani luokkaa parempi ja tulee kaikella todennäköisyydellä säilymään jälleen sarjassa. Se voittaa tämän ottelun vähintään joka toinen kerta, joten pistän joukkueelle vedon sisään. Vetosuositus on Bournemouth voittaa ottelun kertoimella 2,04.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Bournemouth – Sheffield Utd ja kohteeseen veto ”Bournemouth voittaa ottelun”. Jos Bournemouth voittaa ottelun, saat 204 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Sheffield Utd voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Kertoimet ottelulleBournemouth - Sheffield United10.08.2019