Championship
Bristol City – Leeds
Sunnuntai 04.08. klo 18:30

Sunnuntaina Bristol City isännöi yhdeksi nousijasuosikiksi tipsattua Leedsiä. Niki Mäenpää lunasti pitkän odotuksen jälkeen viime kaudella Bristolissa ykkösvahdin paikan ja odotettavissa on, että mies aloittaa sunnuntaina maalissa. Viime vuonna City hyytyi keväällä playoff-taistojen ulkopuolelle, mutta tänä vuonna tavoite on varmasti kuuden parhaan joukossa. TV on mukana tämän ottelun tuoksinassa suoralla striimillä.

Bristol City ei ole muuttunut kovinkaan paljon viime kaudesta. Hyökkäykseen olisi odotettavissa lisää tulivoimaa ja fanit odottavat kiihkeästi vahvistuksia kärkeen. Joukkue tarvitsee myös otteisiinsa tasaisuutta ja tämä on varmasti manageri Lee Johnsonin yksi kulmakivi tulevaa kautta ajatellen. Cityä on ennusteltu sarjataulukon puolenvälin paikkeille, mutta jos kaikki menee putkeen, joukkue on minun papereissani yksi kauden yllättäjäehdokas.

Leedsin nousu oli viime kaudella erittäin lähellä ja uusi yritys tulee todennäköisesti olemaan vieläkin väkevämpi. Pitkästä aikaa joukkueen toiminnassa on jatkuvuutta, sillä Marcelo Bielsa aloittaa toisen kauden joukkueen peräsimessä. Myös Leedsin voisi kuvitella tarvitsevan vielä vahvistusta kärkeen, jos se mielii nousta tällä kertaa suoraan.

Vetosuositus

Lähtökohtaisesti pidän tätä ottelua suhteellisen tasaisena. Päivän valmius ratkaisee paljon. Koska kotivoitosta on tarjolla avokätisen oloisia kertoimia, vetosuositukseni on Bristol City voittaa ottelun kertoimella 3,05.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Bristol City – Leeds ja kohteeseen veto ”Bristol City voittaa ottelun”. Jos Bristol City voittaa, saat 305 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Leeds voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Championshipin otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.