© Kuva: Getty Images

Cardiff – Luton: Kotivoitto maistuu

Championship
Cardiff – Luton
Lauantai 10.08. klo 17:00

Lauantaina tahkotaan myös täysi kierros Championshipiä, joka potkaistiin käyntiin viikkoa Valioliigaa aikaisemmin. Päivän nosto on Valioliigasta pudonneen Cardiffin ja League Onesta nousseen Lutonin välisestä ottelusta. Cardiffilta vaaditaan tasonnostoa tappiollisen avauspelin jälkeen, kun taas Luton joutuu miettimään puolustuksensa pitävyyttä.

Cardiff putosi takaisin Championshipiin kahden pisteen erolla putoamisviivaan. Joukkueen rungon pitäisi taatusti riittää sarjan vaatimuksiin. Avauskierroksella tuli vieraissa köniin Wiganilta, vaikka pelitapahtumien perusteella Cardiff olisi ottelusta jotain viemisiksi ansainnutkin. Vanha kettu Neil Warnock osaa kyllä psyykata joukkueen valmiiksi. Tuore hankinta Robert Glatzel aloittanee kärjessä lauantaina.

Luton pelasi 3-3 tasapelin erittäin viihdyttävässä kotipelissä Middlesbroughia vastaan. Joukkueen taisteluilme on hyvä, mutta sen puolustus vaikuttaa melko virheherkältä tässä vaiheessa kautta. On syytä muistaa, että viime kaudella joukkue pelasi kahta sarjatasoa alempana kuin Cardiff. Lutonin vieraspelit tulevat olemaan avainasemassa sarjamenestyksen suhteen, sillä Graeme Jonesin joukkue on ollut aikaisemmin sangen kotiriippuvainen.

Vetosuositus

Lähtökohtaisesti isännät ovat luokkaa tai paria vahvempia kuin vieraat. Cardiff tulee tähän otteluun taatusti lujaa ja kotivoitto maistuu ihan mukavasti. Vetosuositus on Cardiff voittaa ottelun kertoimella 1,95.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Cardiff – Luton ja kohteeseen veto ”Cardiff voittaa ottelun”. Jos Cardiff voittaa ottelun, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Luton voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.