Entinen seuratoveri arvostaa Karim Benzeman korkealle: ”Paras hyökkääjä viimeiseen vuosikymmeneen”

© Kuva: Getty Images
Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!

Entinen Real Madrid -pelaaja Omar Mascarell uskoo Karim Benzeman olevan maailman paras hyökkääjä viimeisellä vuosikymmennellä. Keskikenttäpelaaja liittyi Realin junioreihin vuonna 2010 ja vietti kuusi vuotta seurassa.

Mascarell pelasi kuitenkin enimmäkseen Madridissa reserveissä ja edustusjoukkueessa pelit jäivät yhteen otteluun. Nykyisin espanjalainen edustaa Bundesliigassa Schalkea.

Mascarellin kanssa samaan aikaan Realissa pelasi Cristiano Ronaldon ja Sergio Ramosin kaltaisia supertähtiä. Suurimman vaikutuksen kuitenkin teki Benzema.

– Karim Benzema teki minuun ehkäpä sen suurimman vaikutuksen. Hän oli itselleni paras hyökkääjä viimeiseen vuosikymmeneen. Hän oli myös hyvin mukava ja maanläheinen kaveri, joka oli aina auttamassa nuoria pelaajia ja antamassa neuvoja. Siksi jokainen Real Madridissa rakastaa häntä Mascarell kehui Goalille.

Benzema on tehnyt tällä kaudella ensimmäiseen kahteen otteluun saman verran maaleja. 31-vuotias hyökkääjä on edustanut Realia kesästä 2009 saakka.

Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!
Edellinen artikkeliInter-luotsi José Riveiro antaa kehuja sinnikkäälle KPV:lle: ”Täysin eri joukkue”
Seuraava artikkeliInter suuttui Mauro Icardin agenttivaimon kyseenalaisista möläytyksistä: ”Ajoitus ja metodit olivat heikkoja”