© Kuva: Juha Tamminen

FC Haka – TPV: Nousujuna puksuttaa

Ykkönen
FC Haka – TPV
Torstai 15.08. klo 18:30

Torstaina Ykkösessä on ohjelmassa Pirkanmaan derby, kun sarjanousua kohti vastustamattomasti puksuttava Valkeakosken ylpeys FC Haka isännöi sarjassa viimeistä edellisenä olevaa TPV:tä. Haka on ottelussa megasuosikki, sillä koskilaisille ei ole löytynyt tämän vuoden Ykkösessä vielä pysäyttäjää, eikä kaikella kunnioituksella nyky-TPV:stä siihen ole – ellei jalkapallojumalilla ole sitten jotain aivan kummallista mielessä.

Haka viilettää tällä hetkellä kymmenen ottelun voittoputkessa ja Teemu Tainio voi olla kauden kulkuun enemmän kuin tyytyväinen. Tainion teesien mukaan kaikesta huolimatta joukkue keskittyy aina vain seuraavaan peliin sarjataulukkoa tuijottamatta. Hakalla on tästä ottelusta pitkäaikaispotilaiden lisäksi poissa pelikieltoa kärsivä Henri Malundama, jonka korttitili tuli täyteen viime ottelussa.

TPV:n lepo tähän otteluun jää sangen lyhyeksi, sillä Anssi Ylisen miehistö vieraili vasta maanantaina Kotkassa, jossa KTP painoi joukkueen maan rakoon lukemin 6-1. Joukkue hyytyi toisella jaksolla totaalisesti ja kotkalaiset saivat aikaan paikan toisensa perään. Maanantain ottelusta ei jää kuin parannettavaa. TPV on viidessä viime ottelussa onnistunut voittamaan vain sarjajumbo MYPA:n – muissa otteluissa on tullut selkeästi kuonoon.

Vetosuositus

Jos Haka saa pidettyä keskittymisensä kasassa, on TPV:lle luvassa jälleen vaikeuksia. Hakan kertoimet on painettu todella alas, joten vetopuoli keskittyy TPV:n maaleihin. TPV:n maaliodottama jää melko alas ja on hyvä mahdollisuus, ettei se saa kuparista rikki. Vetosuositus on siis Maaleja yhteensä – vierasjoukkue: alle 0.5 kertoimella 1,79.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Haka – TPV ja kohteeseen veto ”Maaleja yhteensä – vierasjoukkue: alle 0.5”. Jos TPV ei tee ottelussa yhtään maalia, saat 179 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos TPV tekee maalin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.