Veikkausliiga
FC Lahti – IFK Mariehamn
Sunnuntai 01.09. klo 17:00

Sunnuntaina pelataan loput Veikkausliigan varsinaisen runkosarjan viimeisen kierroksen otteluista. Suomalaisen urheilujohtamisen mysteerit saivat jatkoa, sillä tämän kierroksen kaikkia otteluita ei suinkaan pelattu samaan aikaan. Näin joukkueet asetettiin taktisessa mielessä eriarvoiseen asemaan ja pahimmillaan tällainen leväperäisyys voi johtaa jopa sopupeleihin. Tyylipisteitä ei Veikkausliigan suuntaan tarvitse tästä ratkaisusta jaella.

FC Lahti ja IFK Mariehamn ovat veitsenterällä ylemmän ja alemman loppusarjan välillä. Molemmat ovat 28 pisteessä ja paremmalla maalierolla operoiva MIFK pääsee voitolla ylempään loppusarjaan. Välissä on vielä SJK, mutta sen yltäminen kolmeen pisteeseen KuPSia vastaan ei tule olemaan helppoa.

FC Lahdella on rasitteenaan joukkueessa kiertänyt kuume- ja vatsatautiepidemia ja se tulee varmasti vaikuttamaan joukkueen iskukykyyn. Hyökkäysvoima puolestaan kärsii Gael Etockin sopimuksen loppumisesta. Sami Ristilän otsalle tuo vielä lisää ryppyjä edellisen kierroksen vaatimaton esitys RoPSia vastaan, joten moni asia puhuu Kuhnureita vastaan. Vieraiden tilanne ei näytä ollenkaan niin ongelmalliselta, joten pidän saarelaisia ottelussa suosikkina.

Lyö vetoa ottelusta:

Lähden siis tässä ottelussa vierasvoitosta – vetosuositus on IFK Mariehamn voittaa ottelun kertoimella 2,38.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO