© Kuva: Getty Images

Fiorentina – Napoli: Ilon kautta uuteen kauteen

Serie A
Fiorentina – Napoli
Lauantai 24.08. klo 21:45

Lauantaina saadaan sarjakausi käyntiin myös Italiassa ja heti kärkeen meillä on mukava ottelu ohjelmassa, kun Fiorentina isännöi Napolia ottelussa, joka kuuluu myös Unibet TV:n ohjelmistoon. Isäntien viime kausi oli täydellinen mahalasku, kun taas Napoli on sementoinut paikkansa Italian huippuseurojen joukossa. Lauantain ottelusta on hyvällä syyllä odotettavissa viihdyttävä.

Fiorentinan kausi meni niin penkin alle, että joukkue varmisti sarjapaikkansa vasta viimeisellä kierroksella. Joukkuetta on vahvistettu maukkailla hankinnoilla (Kevin-Prince Boateng, Frank Ribery ja Erick Pulgar) ja Violan voisi odottaa menestyvän viime kautta oleellisesti paremmin. Joukkue kykenee nopeisiin hyökkäyksiin ja on tulivoimainen. Vincenzo Montellan tehtävä on ptää palikat kasassa.

Napolin terävin pelaajakärki ei kalpene yhtään Juventukselle, mutta se ei ole kauttaaltaan yhtä laadukas kuin viime kevään mestari. Joukkueen luulisi olevan uuteen kauteen valmis, kun kovin isoja muutoksia ei kesän aikana tapahtunut – hankintoja tehtiin lähinnä puolustuslinjaan. Carlo Ancelotti on tälläkin kaudella orkestroimassa peliä kentän laidalla ja se lupaa aktiivista pelitapaa.

Vetosuositus

Odotan joukkueiden lähtevän pelaamaan ilon kautta ja molempien saavan tilanteita. Vetopuolella kiinnostaa eniten molempien joukkueiden pystyminen maalintekoon. Vetosuositus on siis Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,62.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Fiorentina – Napoli ja kohteeseen veto ”Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ”. Jos molemmat joukkueet tekevät maalin, saat 162 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos näin ei tapahdu, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Serie A:n otteluja, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, MLS:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.