© Kuva: Getty Images

Granada – Sevilla: Kotietu vs. laatu

La Liga
Granada – Sevilla
Perjantai 23.08. klo 21:00

La Ligassakin potkaistaan kierros käyntiin jo perjantaina, kun sarjanousija Granada isännöi tälle kaudelle isosti uudistunutta Sevillaa. Vastakkain ovat Granadan suurehko kotietu ja nousijan into sekä vieraiden laatu ja pelitapa. Odotettavissa on viihdyttävä kamppailu, jossa pidän vieraita selkeänä suosikkina. Muistathan, että La Liga kuuluu Unibet TV:n valikoimaan!

Granadan sarja-avaus Villarrealia vastaan oli melkoinen tapaus, kun molemmat joukkueet mättivät neljä rysää. Näin runsas maalimäärä menee tilastopoikkeaman piikkiin, vaikka ottelu oli toki suhteellisen tapahtumarikas. Granada tulee elämään kotimenestyksellään, joten tähän peliin laitetaan todennäköisesti likoon koko elämä. Diego Martinezin permanentti tulee kaikella todennäköisyydellä olemaan hyvin pitkälti sama kuin viime viikollakin.

Sevilla nollasi avauspelissä Espanyolin melko tylysti, sillä vastustaja ei päässyt koko pelissä käytännössä ollenkaan maalintekotonteille. Suuresta vaihtuvuudesta huolimatta Julen Lopetegui on saanut joukkueen pelisysteemin toimimaan kauden alusta lähtien ja tämä lupaa todella hyvää koko kautta ajatellen. Sevillan pakka on sen verran laadukas, että se kilvoittelee tiukasti ensi kaudelle Mestarien Liigan paikasta.

Vetosuositus

Kaikki kunnia nousijoille, mutta minä pelaan tähän otteluun vierasvoittoa. Laatuero painaa kotietua enemmän kupissa ja vetosuositus on Sevilla voittaa ottelun kertoimella 1,95.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Granada – Sevilla ja kohteeseen veto ”Sevilla voittaa ottelun”. Jos Sevilla voittaa, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Granada voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi La Ligan otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n, Championshipin ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.