HATTUTEMPPU! Teemu Pukki liekehtii Valioliigassa – yksin maalipörssin kärkeen!

© Kuva: Getty Images
Chelsea - Liverpool Valioliigan helmenä! Lunasta mojova talletusbonus!

Norwichin Teemu Pukki nousi lauantaina Valioliigan maalipörssin kärkeen.

Pukki teki hattutempun Norwichin voittaessa Newcastlen 3-1. Hänellä on nyt kasassa neljä osumaa tämän kauden Valioliigassa, sillä hän onnistui maalinteossa myös avauskierroksella Liverpoolin verkkoon.

Lauantaina Pukki iski ensimmäisen osumansa puolen tunnin kohdalla upealla volleylla suoraan ilmasta. Toisen hän laukoi 63. minuutilla rangaistusalueen kulmalta ja noin varttia myöhemmin hän viimeisteli hattutemppunsa tarkalla sijoituksella pilkun tietämiltä.

 

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Chelsea - Liverpool Valioliigan helmenä! Lunasta mojova talletusbonus!