© Kuva: Juha Tamminen

HIFK – Ilves: Rästiottelulla viikonloppuun

Veikkausliiga
HIFK – Ilves
Perjantai 23.08. klo 18:30

Veikkausliigassa tunnelma tihenee ennen jakoa ylempään ja alempaan loppusarjaan. HIFK ja Ilves pelaavat vielä rästiottelun, jonka jälkeen kaikilla joukkueilla on kaksi ottelua jäljellä ennen tätä jakoa. Voitolla HIFK nousisi iskuetäisyydelle ylempään loppusarjaan nähden ja Ilves puolestaan ottaisi sarjan kärkipaikan takaisin. Puhumme siis äärimmäisen tärkeistä pisteistä.

HIFK pelasi Interiä vastaan hyvin värikkään ottelun, jossa etenkin ottelun alussa oli enemmän tempoa kuin varsinaista järkeä. Inter löysi vasta toisella jaksolla lääkkeet HIFKin suoraviivaiseen peliin ja voitti ottelun 3-2. HIFK ja Ilves eivät ole kohdanneet sitten tammikuisen harjoitusottelun, jolloin täysin telineissä ollut HIFK hävisi keltavihreille 4-0. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten joukkueiden pelityylit suhtautuvat toisiinsa tällä hetkellä.

Ilves kuittasi kauden ensimmäisen kotitappionsa KuPSille. Tällä hetkellä hyvin nuorella pakalla operoiva Ilves ei ole viime otteluissa vakuuttanut, vaikka Maarianhaminasta hakikin täyden pistepotin. Töölön tekonurmi antaa Ilvekselle omanlaisensa haasteen, mutta Jarkko Wiss tiedostaa kokeneena kettuna tämän. Ilvekseltä puuttuvat riveistä Aleksi Tarvonen, Janne Saksela ja Tuure Siira.

Vetosuositus

Vedonlyönnillisesti kyseessä on erittäin haastava ottelu. Ottelun voittajaa en uskalla edes arvailla, mutta jos Tor Thodesen lähtee otteluun yhtä suoraviivaisella taktiikalla kuin viime aikoina on totuttu, saatetaan ottelussa nähdä ryminää molemmissa päissä. Niinpä varovainen pelisuositus vetoon Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,97.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun HIFK – Ilves ja kohteeseen veto ”Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ”. Jos molemmat joukkueet tekevät maalin, saat 197 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos molemmat joukkueet eivät tee maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.