Veikkausliiga
HIFK – KPV
Perjantai 09.08. klo 18:30

Veikkausliigaviikonloppu käynnistyy perjantaina Töölössä, missä HIFK toivottaa tervetulleeksi KPV:n. Odotuksiin nähden kelpo kauden pelannut HIFK voisi täydellisellä suorituksella päästä jopa ylempään loppusarjaan, kun taas KPV:n tavoitteena on jättää VPS mahdollisimman kauas taakse. Molemmille pisteet ovat joka tapauksessa tärkeitä.

HIFK kävi Kuopiossa hakemassa KuPSilta pisteen, johon Tor Thodesenin suojatit saavat olla aivan tyytyväisiä. Tosin kova tuuli vaikutti pelin kulkuun jonkun verran ja HIFKin toisen jakson ahdinko johtui osittain siitä. Joukkueella on joka tapauksessa nyt kolmen tappiottoman ottelun putki ja asiat voisivat olla tuntuvasti huonomminkin. Joukkueen ainoa varma poissaolija perjantaina on Arnold Origi.

KPV joutui pelaamaan toisen jakson FC Lahtea vastaan vajaalla, kun Hendrik Helmke otti toisen punaisen ja lensi pihalle. Mies huilaa tämän ottelun, joka on vieraille erittäin huono asia. Lisäksi Isaac Shaze on poissa korttitilin täyttymisen vuoksi, joten keskikentällä on täytettävänä iso aukko. MuSassa loistanut Taigi Kagayama on tehnyt KPV:n kanssa sopimuksen.

Vetosuositus

Tässä mennään kotijoukkueen matkassa. HIFK on luokaltaan hieman parempi ja kokoonpanotiedot myös puoltavat isäntiä. Vetosuositus on HIFK voittaa ottelun kertoimella 2,10.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun HIFK – KPV ja kohteeseen veto ”HIFK voittaa ottelun”. Jos HIFK voittaa ottelun, saat 210 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai KPV voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]