Championship
Huddersfield – Derby
Maanantai 05.08. klo 21:45

Championshipin avauskierros on ripoteltu neljälle päivälle ja vielä maanantainakin pelataan siis yksi peli. Vaikean toisen kauden Valioliigassa pelannut Huddersfield totuttelee jälleen elämään Championshipissä. Derby oli viime keväänä mukana nousukahinoissa, mutta nousukarsintafinaalissa Aston Villa oli parempi ja aloittaa ensi viikonloppuna Valioliigakauden. TV on mukana maanantai-illan Championship-ottelussa suoran striimin kera.

Huddersfieldin joukkueen runko on pysynyt putoamisen jälkeen suhteellisen hyvin läjässä. Joukkueen tulivoima oli Valioliigan tasolle lähes olematonta, eikä siihen ole nytkään liikaa luottamista. Paluu Championshipiin voi joskus tuottaa vaikeuksia, enkä odota Jan Siewertin suojateille missään nimessä helppoa kautta. Minun papereissani joukkue ei kuulu kuumimpiin nousijasuosikkeihin.

Derby pääsi keväällä Frank Lampardin johdolla siis Wembleylle yrittämään nousua. Lampardin siirryttyä Chelsean peräsimeen tilalle nimettiin hollantilainen Philip Cocu. Pässien rivit näyttävät siltä, että viime kauden suorituksen toistaminen vaatisi täydellistä onnistumista – toisaalta putoamisestakaan ei pitäisi olla suurta vaaraa. Viime kaudella onnistuneet lainamiehet eivät ole nyt käytössä, joten uusien kasvojen olisi nyt otettava vastuuta.

Vetosuositus

En odota ottelusta varsinaista maali-ilottelua: kummankaan yläkerta ei tällä hetkellä herätä suuria tunteita ja joukkueet saattavat yleensäkin olla liikkeellä tunnustelevalla otteella. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,81.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Huddersfield – Derby ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 181 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Championshipin otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.