© Kuva: Juha Tamminen

Ilves – HIFK: Toinen kohtaaminen peräkkäin

Veikkausliiga
Ilves – HIFK
Tiistai 27.08. klo 18:30

Veikkausliigassa Ilves ja HIFK kohtaavat toisen kerran muutaman päivän sisällä, kun joukkueiden alkuperäinen pelipäivä meni siirtoon Ilveksen cup-kiireiden takia. Tämänkaltaisen tuplapelin jälkimmäinen osa on aina hieman erityinen, kun toisen joukkueen metkut ja kaksinkamppailut ovat vielä lihasmuistissa. Ilves yrittää palata Tammelassa voittojen tielle ja vahvistaa asemaansa sarjan kärkipäässä, kun taas HIFK yrittää kaikin voimin mukaan kamppailuun ylemmästä loppusarjapaikasta.

Perjantaina Töölössä pisteet tasattiin. Ilvekselle ei HIFK:n kova prässi ollut helppo käsiteltävä ja pisteet olisivat jopa voineet jäädä kokonaan isännille. Valopilkkuna Ilveksellä oli nuoren Naatan Skytän upea ensimmäinen veikkausliigamaali. Ilvekseltä on varmuudella poissa Tuure Siira, Janne Saksela sekä Aleksi Tarvonen. Näistä etenkin Siiran poissaolo on ikävä asia Ilveksen puolustukselle – miehen poissa ollessa vastustajan on ollut olennaisesti helpompaa päästä maalitonteille.

HIFK nojaa vahvaan omanlaiseensa peli-identiteettiin ja pelaajat tekevät hurjasti töitä Tor Thodesenin vaativan pelityylin toteuttamiseksi. Joukkue taistelee kovasti, eikä se ole tällä hetkellä helppo vastus kenellekään. Ainakin lyhyellä tähtäimellä uusi omistajapohja on luonut seuraan uskoa valoisasta huomisesta – ja tämä näyttää heijastuvan myös kentälle.

Vetosuositus

Ilves ei enää tässä vaiheessa kautta ole mikään underiautomaatti – varsinkaan ilman Siiraa. Tässäkin pelissä on hyvät mahdollisuudet nähdä maaleja – vetosuosituskin liittyy maalilukuihin: Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,18.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Ilves – HIFK ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 218 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun maalimäärä jää korkeintaan kahteen, ottelu päättyy tasan tai Lecce voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.