Ilves-puolustajalle jatkosopimus – joukkueen luottopelaajia jo pitkään

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan sarjakärjessä komeileva Ilves tiedottaa tehneensä jatkosopimuksen laitapuolustaja Felipe Aspegrenin kanssa. Sopimus on kaksivuotinen, joten Aspegren nähdään Ilveksen paidassa myös kausilla 2020 ja 2021.

Suomen juniorimaajoukkueissakin pelannut Aspegren siirtyi Ilvekseen tammikuussa 2016, ja on ollut siitä lähtien tamperelaisseurassa isossa roolissa. Kaikkiaan 24-vuotias Aspegren on pelannut jo 163 veikkausliigaottelua, joista 92 Ilveksessä. Ennen Ilvekseen siirtymistään hän pelasi Veikkausliigaa jo HJK:ssa, Interissä, SJK:ssa, TPS:ssä ja KTP:ssä, mutta vakituisempi osoite on nyt löytynyt Tampereelta.

Kaudella 2019 Aspegren on pelannut Ilveksessä 17 ottelua, joista yhtä vaille kaikissa täydet peliminuutit.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Edellinen artikkeliHJK tiedotti tärkeästä jatkosopimuksesta: ”On vain yksi Klubi”
Seuraava artikkeliVPS testaa nigerialaistopparia – sopimus jo valmiina ”maajoukkuetason pelaajan” kanssa