© Kuva: Getty Images

Inter – Lecce: Uudet tuulet puhaltavat

Serie A
Inter – Lecce
Maanantai 26.08. klo 21:45

Serie A:n avauskierros laitetaan maanantaina pakettiin Milanossa. Ryminällä kauteen valmistautunut inter Milan isännöi sarjaan täksi kaudeksi noussutta Lecceä. Interissä puhaltavat uudet tuulet, kun Antonio Conte on astunut ruoriin. Leccen tavoitteet tällä kaudella liittyvät pääosin sarjapaikan uudistamiseen.

Inter sai kuitattua täksi kaudeksi Mestarien Liigan paikan ja tätä varten joukkueeseen hankittiin vahvistuksia. Mm. Romelu Lukaku ja Diego Godin liittyivät seuraan. Tosin viimeksi mainittu on tällä hetkellä loukkaantuneena. Puolustukseltaan Inter oli vahva jo viime kaudella, mutta jos palaset naksahtelevat kohdalleen, pitäisi hyökkäystehoihinkin tulla parannusta täksi kaudeksi.

Lecce sijoittui Serie B:ssä toiseksi ja sai palkkioksi suoran nousun. Kesällä joukkuetta ei ole lähdetty mitenkään yltiöpäisesti vahvistamaan ja tällaisenaan Fabio Liveranin miehistö on yksi putoajasuosikeista. Uusista kasvoista Diego Fariaksen ja Gianluca Lapadulan odotetaan olevan heti avauksessa. Avausottelu San Sirolla voi olla joukkueelle voimaannuttava, mutta Lecce joutuu kyllä kovaan kyytiin heti aluksi.

Lyö vetoa otteluun:

Lecce laittaa varmasti kaiken peliin, mutta maanantaina meininki voi olla liian kovaa. Vetosuositus on aasialainen tasoitus -1,5 kertoimella 1,68.

Katso huippufutista ilmaiseksi:

 

Kertoimet-työkalu