”Koulupoikamainen virhe”… ja sitähän se oli – joukkue johtoon 13 sekunnissa, koskematta palloon kertaakaan (video)

© Kuva:
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Maalintekoa väitetään harvemmin helpoksi osaksi jalkapalloilua, mutta joskus se sitä epäilemättä on. Sporting Lissabonin alle 17-vuotiaiden joukkue sai nimittäin tuulettaa 1-0 -maaliaan äskettäisessä ottelussaan jo 13 sekunnin pelin jälkeen – koskematta sitä ennen palloon kertaakaan.

Sporting-junnujen prässi oli selvästi liikaa União Almeirimin pelaajille, sillä nämä onnistuivat sähläämään pallon omaan verkkoonsa, vaikka joukkue oli pitänyt palloa hallussaan 100-prosenttisesti. Koko tragikoominen tilanne huipentui maalivahdin kohtalokkaaseen hutipotkuun.

Tarina ei kerro, kuinka União Almeirim katastrofialustaan toipui. Opetusvideomateriaaliksi tästä klipistä epäilemättä kuitenkin on. Mikäli allaoleva twiitti ei näy, voit katsoa klipin myös tästä.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!