KuPS – HIFK: Isännät otteluruuhkassa

Veikkausliiga
KuPS – HIFK
Sunnuntai 04.08. klo 17:00

KuPSin kiireiset ajat jatkuvat. Savolaisten eurotaival kerkesi hädintuskin päättymään, kun kylään saapuu jo HIFK. KuPSin kokonaisrasitus on ollut todella kova viime ajat. Joukkueen onneksi torstain jälkeen ei ollut matkustamista ja nytkin on kyseessä kotiottelu. Helppoa ei sunnuntaina tule kuitenkaan olemaan.

HIFK-ottelu on KuPSille jo kuudes matsi reiluun kahteen viikkoon. Muutakin haastetta matkalle on osunut – kuten hyvin muistetaan, paluu Varsovasta viivästyi ja joukkue joutui matkustamaan suoraan Kokkolaan vieraspeliin. Torstaina Jani Honkavaara marssitti parhaat voimansa kentälle, joten iso kysymys on, onko sunnuntaina jälleen harrastettava kierrätystä – jo kolmannessa Veikkausliigaottelussa peräkkäin.

HIFK on saanut ison vaihteen silmään pienen suvantovaiheen jälkeen. Viimeaikaisten voittojen myötä edes ylempi loppusarja ei ole mahdottomuus – joskin se vaatisi täysin optimaalista onnistumista loppupeleissä. Tor Thodesenin pakka ei ole sarjan parhaiden tasoa, mutta valmentana hän on onnistunut komeasti. Thodesen tuo joukkueen Kuopioon tietäen, että vastus on haavoittuvimmillaan. HIFK tulee varmasti kovaa päälle.

Vetosuositus

KuPS on perustasoltaan vahvempi, mutta otteluruuhka ja sen myötä henkisetkin tekijät puoltavat vieraita. Yritän tässä ottelussa vetoa sen puolesta, että HIFK yltäisi pisteille. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitus, HIFK +0.5 kertoimella 2.00. Tasapeli ja vierasvoitto siis tuovat nannaa pelikassaan.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun KuPS – HIFK ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, HIFK +0.5”. Jos ottelu päättyy tasan tai HIFK voittaa, saat 200 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos KuPS voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Kertoimet ottelulleKuPS - HIFK04.08.2019