KuPS nappasi Helmarien puolustajan riveihinsä

© Kuva: Pekka Mäntylä

Naisten Liigassa pelaava Kuopion Palloseura on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Helmarien puolustajan Katarina Naumasen kanssa.

Naumanen, 24, siirtyy KuPSiin Norjan pääsarjaseura Stabækista, jonne hän siirtyi viime talvena. Norjassa liigamatseja kertyi tilille yhdeksän kappaletta.

Aiemmin urallaan hän on pelannut myös Kuopion Mimmifutiksessa, Pallokissoissa, Yhdysvaltojen yliopistosarjassa ja Helsingin Jalkapalloklubissa. A-maajoukkueessa hän on pelannut 18 ottelua.

– Viihdyin Norjassa hyvin, mutta roolini joukkueessa ei vastannut omia odotuksiani. Pelasin Norjassa todella hyökkäävänä laitapuolustajana, mutta koen omat vahvuuteni enemmän puolustamisessa ja puolustuslinjan johtamisessa. En oikein koskaan asettunut kaupunkiin, enkä kokenut paikkaa täysin kodikseni, Naumanen kommentoi KuPS:n tiedotteessa.

– Päätös oli todella vaikea, koska sarja oli hyvä ja kovatasoinen. KuPS kuitenkin mahdollistaa ammattimaisen ympäristön, mikä on poikkeuksellista Suomessa. Omat juuret toki veivät myös Kuopioon ja olen haaveillut edustavani kuopiolaista seuraa. Olen vakuuttunut, että voin kehittyä pelaajana täällä ja haluan myös olla viemässä koko Kuopion Palloseuran naispuolen toimintaa eteenpäin.

– Loppukauden tavoitteena varmistaa ensin paikka yläloppusarjassa ja sen jälkeen haluamme taistella mitaleista. Pystyn omalla pelaamisellani vahvistamaan joukkuetta, toivottavasti se tuo tarvittavan lisäpanoksen joukkueen pelaamiseen.

KuPS on Naisten Liigassa 15 kierroksen jälkeen neljäntenä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.