MLS
LA Galaxy – FC Dallas
Torstai 15.08. klo 05:30

Torstaiaamu käynnistyy pirteästi MLS:n tiukan taiston LA Galaxy – FC Dallas merkeissä. Molemmat joukkueet yrittävät pitää paikkansa läntisen konferenssin play off -sijoituksilla. Isännillä on menossa pieni suvantovaihe, sillä kolme viimeistä ottelua on päättynyt tappioon. Dallas hönkii pisteen päässä ja odotettavissa on kova kamppailu tuiki tärkeistä pisteistä. Aamun ratoksi tästä ottelusta on suora striimi TV:ssä.

Galaxyn tulokset riippuvat häkellyttävän paljon siitä, missä vireessä vanha kettu Zlatan Ibrahimovic on. Mies operoi hyökkäyksessä kokonaisvaltaisesti ja on harvinaisen suuressa roolissa joukkueessaan. Joukkue on kärsinyt tällä kaudella taitavan Romain Alessandrinin poissaolosta. Galaxy hallitsi maanantaista peliään DC Unitedia vastaan, mutta sen kohtalona oli hävitä peli vastoin pelitapahtumia. Tämän ottelun jälkeen Galaxylle jäi päivä vieraita vähemmän lepoaikaa.

Dallas oli rotaatiota harrastanutta Minnesotaa parempi ottelussa, joka meni varsinaiseksi maali-ilotteluksi. Joukkueen viime ottelut LA Galaxya vastaan ovat myös olleet maalirikkaita ja Dallas on ollut niissä niskan päällä. Isännät tulevat todennäköisesti pakottamaan Dallasin nopeaan peliin ja ottelusta on odotettavissa sangen tapahtumarikas.

Vetosuositus

Viime otteluissaan kompuroinut Galaxy on asetettu ottelussa hitusen liian suureksi suosikiksi. Lähden tässä lyömään vastapalloon ja vetosuositukseni on Aasialainen tasoitus, Dallas +0.5 kertoimella 1,93. Vetomarkkinat ovat mielestäni haistelleet tähän otteluun runsasmaalisuuden sangen oikein, joten korkeasta linjasta johtuen se veto jää piippuun.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun LA Galaxy – FC Dallas ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Dallas +0.5”. Jos FC Dallas voittaa ottelun tai ottelu päättyy tasan, saat 193 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos LA Galaxy voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]