Lehti: Lassi Lappalainen saamassa Barcelonan entisen huippulupauksen seurakaverikseen

© Kuva: Getty Images

Tänä vuonna Huuhkajissa debytoinut Lassi Lappalainen sai siirtonsa ulkomaille viime kuussa, kun hän jätti Helsingin Jalkapalloklubin ja liittyi Italian pääsarjaseura Bolognaan.

Bologna lainasi Lappalaisen, 20, heti sisarseuraansa Montreal Impactiin, joka pelaa Yhdysvaltojen Major League Soccerissa. Lappalainen aloitti uudessa seurassaan vahvasti iskemällä debyytissään kaksi osumaa Philadelphia Unionin verkkoon. Hänet valittiin esityksensä ansiosta MLS:n viikon pelaajaksi.

Espanjalaislehti Marca kertoo, että Lappalainen on saamassa nimekkään joukkuekaverin rinnalleen. Lehden mukaan Barcelonan kasvatti, hyökkääjä Bojan Krkić on lähellä siirtoa Montrealiin.

Bojan, 28, oli viime vuosikymmenellä yksi kohutuimmista nuorista pelaajista Euroopassa. Hän esiintyi Barcelonan edustusjoukkueessa lopulta yli 160 kertaa, mutta huippulupauksen tähti on hiipunut vuosien saatossa.

Barcelonan jälkeen Bojan edusti italialaisia AS Romaa ja AC Milania sekä Hollannin suurseuraa Ajaxia. Vuonna 2014 hän siirtyi nykyiseen seuraansa, englantilaiseen Stokeen. Bojan on pelannut Stoken kanssa Valioliigassa sekä Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruussarjassa, mutta hänet on myös lähetetty kahdesti lainalle, viimeksi toissa kaudella.

Viime sesongilla hän pelasi Mestaruussarjassa 21 ottelua, mutta minuutteja hänelle kertyi vain reilut 700. Maalinteossa hän onnistui kerran.

Marcan mukaan Bojania kohtaan oli kiinnostusta myös Espanjasta, mutta tällä hetkellä siirto Montrealiin on lähellä. Italialaismedian mukaan Bojan on neuvotellut Montreal Impactin edustajien kanssa Bolognassa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.