Liverpool ajautui hankalaan tilanteeseen perjantaina, kun sen ykkösmaalivahti Alisson Becker loukkaantui Valioliigan avausottelussa Norwichia vastaan.

Hänet korvasi kentällä Adrián, joka on tällä hetkellä joukkueen ainoa pelikuntoinen maalivahti. Myös Liverpoolin kolmosvahti Caoimhin Kelleher on puolikuntoinen murrettuaan ranteensa.

Liverpool ilmoitti jo, että Alissonilta jää väliin ensi keskiviikkona pelattava Uefa Super Cup Chelseaa vastaan, mutta brittimedian tietojen mukaan brasilialaistorjuja saattaa olla sivussa jopa neljä viikkoa tai pidempään.

Brittimediassa kerrotaan myös, että Liverpool saattaa tarjota lyhyttä sopimusta 35-vuotiaalle konkarimaalivahti Andy Lonerganille, joka on tällä hetkellä ilman seuraa jätettyään viime kauden jälkeen Middlesbrough’n.

Lonergan harjoitteli Liverpoolin kanssa jo aiemmin tänä kesänä, kun joukkue kärsi maalivahtipulasta kiertueellaan Yhdysvalloissa. Lonergan on pelannut jo muutaman viime kauden varavahtina eri joukkueissa, mutta hänellä on yli 300 ottelun kokemus Englannin alemmilta sarjatasoilta.