© Kuva: Getty Images

Mallorca – Eibar: Paluulippu Segundaan?

La Liga
Mallorca – Eibar
Lauantai 17.08. klo 21:00

Espanjassa jatketaan lauantaina La Ligaa täydellä rytinällä. Otan noston lauantai-illalle Mallorcalta, joka kaikkien yllätykseksi teki kahdessa vuodessa nousun Segunda B:stä aina pääsarjaan asti. Kyseessä oli todella kova temppu, mutta näin nopea nousu kivikovaan La Ligaan on resurssien suhteen todella hankala paikka – Mallorcan pakka on tälle tasolle sangen vaatimaton. Unibet TV takaa viihdyttävän illan tarjoamalla suoran striimin otteluun.

Viime vuonna Mallorcan tavoite oli pikemminkin säilyä sarjassa kuin nousta sieltä ylöspäin. Joukkue sijoittui Segundassa viidenneksi ja loppujen lopuksi kampesi itsensä pudotuspelien kautta sarjanousuun. Seurajohto ei lähde pääsarjaan taloudellisella riskillä ja se näkyy joukkueen laadussa: lomasaarelaiset ovat ehdottomia ykkössuosikkeja putoamaan heti takaisin Segundaan. On mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon henkiset tekijät kantavat joukkuetta läpi sarjan.

Eibar on melko solidi keskikastin joukkue, joka José Luis Mendilibarin johtamana pelaa kovan prässin ja vastahyökkäysten kautta. Joukkueen suoraviivainen tyyli ja yllättävätkin variaatiot voivat olla myrkkyä nousijajoukkueelle. Eibar on peruslaadukas joukkue, jolle voi tälläkin kaudella odottaa sijoitusta sarjataulukon puolivälin paikkeilta. Tämä riittää siihen, että pidän joukkuetta vieraissakin suosikkina Mallorcaa vastaan.

Vetosuositus

Mallorcan nousutarina on sympaattinen, mutta La Liga on kova ympäristö. Olen vieraiden matkassa ja annan vetosuosituksen Eibar voittaa ottelun kertoimella 2,60. Lauantaina nähdään, joudunko nöyrtymään näkemykseni kanssa.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Mallorca – Eibar ja kohteeseen veto ”Eibar voittaa ottelun”. Jos Eibar voittaa, saat 260 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Mallorca voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi La Ligan otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n, Championshipin ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.