© Kuva: Getty Images

Manchester United – Chelsea: Lampardin valioliigadebyytti managerina

Valioliiga
Manchester United – Chelsea
Sunnuntai 11.08. klo 18:00

Sunnuntain – ja koko kierroksen – huippuottelu on Manchester Unitedin ja Chelsean välinen kamppailu. Molemmat joukkueet tähtäävät top 4 -sijoitukseen ja vaikka kausi on pitkä, tämä ensimmäinen koitos näyttää jo jonkunlaista suuntaa siitä, missä mennään. Molemmilla joukkueilla on kauden alla omat kysymysmerkkinsä.

Ole Gunnar Solskjaer saapui kesken kauden Unitedin peräsimeen ja kuherruskuukautta kesti jonkun aikaa. Kauden ratkaisuhetkillä joukkue suli pahemmanpuoleisesti ja Solskjaerin pitkästä sopimuksesta alkoi kuulua uudelleen soraääniä. Eikä täysin syyttä – Solskjaeria on hankala nähdä Valioliigan parhaiden managerien veroisena tekijänä. Kesän aikana United vahvisti puolustustaan. Suurimpana miinuksena oli Romelu Lukakun poistuminen muonavahvuudesta. Pre-season on sujunut Unitedilla hyvin.

Frank Lampard teki suuren loikan manageriurallaan ja sunnuntaina miehellä on edessä Valioliiga-debyytti kentän laidalla. Vaikka asiaa miten kääntelisi, Lampardin pesti on Chelsealle riski – Maurizio Sarrin saappaat ovat todella isot vielä kokemattomalle Lampardille. Pelaajapuolella suurin menetys oli Eden Hazardin lähtö. Chelsean tilanne siirtomarkkinoilla on vaikea, sillä FIFA lätkäisi joukkueelle siirtokiellon alaikäisten pelaajien hankkimisessa tapahtuneiden sääntörikkomusten johdosta.

Vetosuositus

Tässä ottelussa tekee mieli äänestää runsasmaalisuuden puolesta. Isännillä on edelleen tulivoimaa, eikä Chelsea näytä alaspäin erityisen vahvalta. Olen markkinoiden kanssa linjasta eri mieltä, joten veto koskee vähintään kolmen maalin syntymistä. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,00.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Manchester United – Chelsea ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 200 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Kertoimet ottelulleManchester United - Chelsea11.08.2019