Maribor – Rosenborg: Molemmilla parannettavaa

Mestarien Liiga
Maribor – Rosenborg
Keskiviikko 07.08 klo 21:15

Maribor jatkaa reissaamistaan Skandinaviassa, sillä joukkue selvisi edellisellä UCL-kierroksella niukasti jatkoon AIK:ta vastaan vierasmaalien avulla. Tällä kertaa kylään tulee Rosenborg, jonka kausi ei ole tähän asti ollut mikään täyttymys. Molemmilla joukkueilla on tähän otteluun parannettavaa.

Maribor joutui AIK:n vieraissa jatkoajalle ja juuri ennen täyttä aikaa tehty toinen vierasmaali pelasti jatkopaikan slovenialaisille. Maribor ei mitenkään erikseen vakuuttanut, mutta viimeisteli paikoistaan tehokkaasti. Slovenian liiga on lähtenyt Mariborilta nikotellen liikkeelle, sillä neljän kierroksen jälkeen joukkue on edelleen ilman voittoa ja sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Otteiden olisi parannuttava, ettei pettymyksiä tule joka rintamalla.

Samaa voisi sanoa Rosenborgista, sillä Eliteserienissä joukkue on tällä hetkellä kuudentena yli kymmenen pistettä sarjakärki Moldea perässä. UCL-karsinnoissa Pohjois-Irlannin Linfield oli helppo nakki, mutta BATEa vastaan oli vaikeampaa – etenkin vieraissa Rosenborg oli paikoitellen hätää kärsimässä. Tosin vastuksena BATE olikin jo paria luokkaa kovempi.

Vetosuositus

Maribor on minun pahveissani niukka kotisuosikki ja Rosenborgilla on hyvät mahdollisuudet saada ensimmäisestä osaottelusta jotain mukaansa. Lyön vetoa tasapelin tai vierasvoiton puolesta – vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Rosenborg +0.5 kertoimella 1,68.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Maribor – Rosenborg ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Rosenborg +0.5”. Jos Rosenborg voittaa tai ottelu päättyy tasan, saat 168 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Maribor voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.