Melkoinen siirtopommi! – Wayne Rooney palaa Englantiin pelaajavalmentajaksi

© Kuva: Getty Images

Englannin Mestaruussarjassa pelaava Derby County vastasi tiistain suurimmasta siirtopommista, kun se tiedotti tehneensä Wayne Rooneyn kanssa sopimuksen. Seura vahvisti tiedon tiistai-iltapäivällä.

Rooney siirtyy Derbyyn vuoteen 2021 ulottuvalla pelaajavalmentajasopimuksella, jossa on optio vielä tulevasta vuodesta. Rooney siirtyy Derbyyn virallisesti tammikuussa 2020 MLS-sarjassa pelaavasta DC Unitedista. Rooney siis pelaa kuluvan kauden loppuun MLS:ssä, jossa hän on tehnyt tällä kaudella 11 maalia 23 otteluun.

Englannin A-maajoukkuetta 120 ottelussa edustanut entinen Manchester Unitedin hyökkääjä ryhtyy samalla myös valmennushommiin Derbyn tuoreen managerin Phillip Cocun alaisuudessa.

– Hänelle on jännittävä mahdollisuus liittyä Derbyyn, ja hän voi tuoda joukkueeseen niin paljon, kentällä ja kentän ulkopuolella. Hän on tehnyt upean uran niin maajoukkueessa kuin seuratasolla, ja silti hänellä on vielä paljon annettavaa, Cocu kehui seuran tiedotteessa. 


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliNäkökulma: HJK:lla on Latviassa uskomaton mahdollisuus jymypaukkuun – näihin asioihin ottelupari ratkeaa
Seuraava artikkeliNäkökulma: HJK tarjosi siirtokesän suurimman pettymyksen – Mitä ihmettä Petteri Forsell tekee Veikkausliigassa?