Ykkönen
MuSa – AC Kajaani
Perjantai 16.08. klo 18:30

Perjantaina Porin ylpeys Musan Salama saa vieraita Kainuusta, kun sarjan pohjamutia taakseen jättävä AC Kajaani saapuu vierailulle. Ykkösen kummallisuuksiin kuuluu, että sarjaa on vielä kolmannes jäljellä, eikä MuSalla enää käytännössä ole mitään pelattavaa – mahdollisuudet sekä nousukahinoihin että putoamiskurimukseen ovat olemattomat. Alkaako tämä jo näkyä porilaisten otteissa?

MuSa päästi taitavan Taiki Kagayaman pelaamaan Veikkausliigaa KPV:hen. Eivät musalaiset pulaan jää, sillä toinen japanilaisvahvistus Takanori Yokochi on hänkin pätevä pelimies ykköseen. Taloudellisesti siirto oli viisas liike, sillä MuSa voi pelata loppukauden paineettomassa tilassa. Miten tämä sitten näkyy kentällä, jää nähtäväksi – on mahdollista, että mahan ollessa täynnä ote voi ajoittain lerpahtaakin.

AC Kajaani on sekoittanut joukkueessaan pakkaa – ovet käyvät tiheästi molempiin suuntiin. Otteetkin ovat parantuneet, vaikka kahdessa viime ottelussa sarjan parhaimmistoon kuuluvat Haka ja Jaro olivatkin parempia. Kajaanilaisilla on palava tahto saada sarjapaikka varmistetuksi ajoissa. Kahdessa viime ottelussa puolustus on hieman vuotanut ja siihen Mika Lumijärven olisi löydettävä ratkaisu.

Vetosuositus

Ottelun voittajan suhteen on liikaa epävarmuustekijöitä, eikä siihen uskalla tarttua. Sen sijaan runsasmaalisuus tässä ottelussa kiinnostaa – etenkin MuSan otteluissa on verkko heilunut edelleen. Vetosuositus tähän otteluun on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,60.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun MuSa – AC Kajaani ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 160 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun maalimäärä jää korkeintaan kahteen, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]