MYPA – FC Haka: Jumbo ja sarjakärki kohtaavat

Ykkönen
MYPA – FC Haka
Perjantai 09.08. klo 18:30

Ykkösessä pelataan viikonloppuna sarjan toinen kolmannes valmiiksi. Kierroksen avausottelussa Myllykoskella sarjajumbo MYPA yrittää pistää kapuloita uskomattoman kauden pelanneen FC Hakan rattaisiin. MYPA saa vielä taistella hiki päässä sarjapaikastaan, kun taas Hakalle ei ole löytänyt pysäyttäjää matkalla kohti Veikkausliigaa.

MYPA tuntui aikaisemmin kesällä saaneen jo kiinni Ykkösen juonesta, mutta viime viikot ovat olleet joukkueelle aivan kammottavia. Seitsemästä viime ottelusta joukkue on onnistunut saalistamaan vain yhden tasapelipisteen, maaleja on mennyt omiin roppakaupalla ja loukkaantumisetkin ovat vaivanneet joukkuetta. Syystäkin valmentaja Jukka Karjalainen on haastattelussa vuodattanut turhautumistaan. Viime viikolla jumbofinaalissa TPV vei ansaitut pisteet ja MYPAn esitys oli sanalla sanoen kehno.

Haka ei ole hävinnyt koko kaudella yhtään peliä. Niinpä Teemu Tainion suurin haaste tällä hetkellä on pitää joukkue nälkäisenä ja motivoituneena. Tällä hetkellä Hakan voittoputki on yhdeksän ottelun mittainen ja normaaliesityksellä MYPAn pitäisi kaatua vieraissa. Mielenkiintoinen yksityiskohta Hakan peleissä on viime viikkoina ollut, että vastustajatkin ovat päässeet maalien makuun – Hakan verkkoon on kolmessa viime pelissä tehty yhteensä kuusi maalia.

Vetosuositus

Ei tähän otteluun muutakaan osaa vetää kuin Hakan tasoituksellista voittoa. Overikin kävi mielessä, mutta isäntien maalijyvä on ollut viime viikot melko lailla kateissa. Niinpä äänestetään Hakan vähintään kahden maalin puolesta. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, FC Haka -1.5 kertoimella 1,76.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun MYPA – FC Haka ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, FC Haka -1.5”. Jos Haka voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 176 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Haka voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai MYPA voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.