Serie A:ssa viime kaudella toiseksi sijoittunut Napoli aikoo tälläkin kaudella tavoitella menestystä tosissaan. Juventuksen kahdeksan kautta jatkunut valtakausi ei katkea helposti, mutta ainakin Napoli on tehnyt parhaansa miehistöään vahvistaakseen.

Seura ei ole menettänyt viime kauden joukkueestaan ainoatakaan merkittävää pelaajaa, ja tulopuolella on jo aiemmin ollut AS Roman kreikkalaistoppari Kostas Manolas. Perjantaina Napoli tiedottikin sitten toisesta jättihankinnasta, kun se kiinnitti riveihinsä meksikolaisen Hirving ”Chucky” Lozanon.

Mediatietojen mukaan Napoli maksaa Lozanosta PSV Eindhovenille 42 miljoonaa euroa. Jos summa pitää kutinsa, se on Napolin seurahistorian kallein ostos, PSV:n seurahistorian kallein myynti ja suurin summa, mitä meksikolaisesta pelaajasta on koskaan maksettu.

Lozano oli kesän 2018 MM-kisoissa Meksikon maajoukkueen johtava pelaaja, ja hän teki myös maalin ottelussa Saksaa vastaan. Kaikkiaan Lozano on tehnyt 35 A-maaottelussa yhdeksän maalia. México Cityssä syntynyt laitahyökkääjä pelasi PSV:ssä kaksi kautta, tehden 79 ottelussa 40 maalia ja antaen 23 maalisyöttöä.

PSV

@PSV
Adios, @HirvingLozano70 😢
¡Gracias por todo y mucho éxito en Italia, Chucky! 😈

#GraciasChucky

🏁TMC🏁

@yoivan__
Their attack is a madness. Lozano, Isigne, Mertens and Callejon as options 🔥🔥🔥

B/R Football

@brfootball
OFFICIAL: Napoli have completed the signing of @HirvingLozano70 from PSV ⚡️🇲🇽

Lozano vahvistaa Napolin hyökkäyspäätä tuntuvasti, mutta vielä yksi kokenut kärkimies saattaa olla tulossakin. AS:n mukaan Napoli neuvottelee 34-vuotiaan Fernando Llorenten kanssa, ja on tarjonnut tälle kaksivuotista sopimusta.

[readmore from=Napoli]

Lehti kertoo, että myös Manchester United on tehnyt sopimuksettomalle Llorentelle tarjouksen, mutta Napolin luotsi Carlo Ancelotti haluaa viedä siirron pian maaliin. Neuvottelujen kerrotaan olevan jo pitkällä.

Llorente vietti viimeiset kaksi kautta Tottenhamissa, verrattain rajallisella peliajalla. Pitkänhuiskea konkari nousi isompaan rooliin viime keväänä Mestarien liigan pudotuspeleissä, kun Spurs joutui tulemaan toimeen jonkin aikaa ilman Harry Kanea ja Heung-Min Sonia.